Enllaços recomanats:

CAMPINGS DE MUNTANYA

Viatjar amb nens — By destins on 30 maig 2012 10:11

Espot. Pallars Sobirà

Per visitar el Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici (l’únic parc nacional de Catalunya), el Camping Voraparc, a Espot, és una de les millors opcions d’allotjament. El seu nom no pot ser més esplícit, i és que, precissament, l’entrada al recinte d’acampada es troba a la carretera que va d’Espot a l’inici del parc, a uns set quilòmetres del famós llac de Sant Maurici. A l’obaga de les muntanyes i amb vistes al Pui d’Alinyà (de 2.863 m) té 130 parcel·les i gaudeix d’un ambient familiar i bastant tranquil. Dues de les cascades del riu Escrita, que travessa gran part del caming, van a parar a un dels recintes d’acampada. El camping té piscina, bugaderia i tots els serveis bàsics. També disposa d’informació de rutes pel parc i des d’allà es poden contractar viatges fins al llac de Sant Maurici o fins el refugi d’Amitges amb els taxis d’Espot.

Com arribar-hi: Des de Sort cal seguir fins a Rialp, Llavorsí i desviar-se fins al poble d’Espot. El camping és a la carretera que porta d’Espot al Parc Nacional.

· Camping Voraparc: Ctra. al Parc Nacional, s/n. Prat del Vedat. Espot.

Tel. 973 62 41 08. www.voraparc.com

Les. Vall d’Aran

La Vall d’Aran és un paradís pels amants de la natura i també pels qui els agradin els esports d’aventura i de muntanya. Deportur és un dels centres d’activitats i esports d’aventura més reconeguts a la vall, que compta amb un camping a la població de Les. Des del camping podreu dur a terme diferents activitats com rafting, caiac, rutes en BTT, escalada, rutes en 4×4 o a cavall, entre moltes altres. Podeu acampar en tenda o en caravana i gaudir de les instal·lacions. Hi ha piscina, restaurant, pistes esportives i grans parcel·les amb arbres i vistes a les muntanyes. Sens dubte, un campament base ideal per a una estada en plena natura i amb un munt de propostes divertides a l’abast.

Com arribar-hi: A Les s’hi arriba des de Viella per la N-230 en direcció a França. És un dels darrers pobles abans d’arribar a la frontera francesa.

Camping Cauarca Deportur: Camí Paisas, s/n. Les. Tel. 973 64 70 45. www.campingcauarca.com


Pàgines: 1 2 3 4

Tags: , , , , , ,

Sense comentaris

Deixa el primer comentari

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a deixar un comentari:

Login

Heu perdut la contrasenya?