Enllaços recomanats:

EL MERCAT DE LA BOQUERIA A AMSTERDAM!

Notícies — By destins on 11 octubre 2012 10:26

IQ Creative i l’estudi d’arquitectura Concrete han creat un nou restaurant a Amsterdam. Es diu Mercat i està inspirat en el Mercat de la Boqueria de Barcelona. El suggerent nom de Mercat ja fa presagiar les arrels del nou local d’IQ Creative, la companyia que també regenta coneguts restaurants a Amsterdam com Supperclub, Mazzo, Nomads o Envy.

El caràcter industrial de l’edifici Panamà que acull el nou restaurant, la seva estructura i el colorit treball de les seves finestres té una gran semblança amb el Mercat de la Boqueria a Barcelona. El lloc immediatament va despertar l’entusiasme de Bert van der Leden, el propietari, que considera únic l’ambient dels mercats catalans.

Enormes prestatges i vitrines amb tapes fresques, olives, embotits, truita i pernil són font d’inspiració dels cuiners de Mercat que, amb el xef Joan Llances Huitinga al capdavant, ofereixen un ampli menú a la carta amb una extensa selecció de plats tradicionals i moderns.

Els visitants poden anar-hi durant tot el dia per prendre, des d’un esmorzar típic amb “xocolata amb xurros”, un dinar ràpid amb “entrepans” o una copa a la terrassa, fins un bon sopar, amb una varietat de paelles com a especialitat de la casa. La barra oberta i acollidora funciona com una enoteca, on els clients poden triar entre una gran selecció de vins i caves. Tot a un preu raonable. La combinació de colors mobles nous i antics del bar i la espaiosa i assolellada terrassa de Mercat fan un lloc amb un ambient especial i relaxat a l’estil mediterrani.

Amb l’ajuda de l’estudi d’arquitectura Concrete que va donar forma al projecte, al nou local d’Amsterdam, a més, els clients que desitgin rebre més informació o consells, poden utilitzar l’aplicació de mòbil WineStein vi-app, que entre altres coses suggereix què vi beure amb cada un dels plats de la carta.

Més informació: www.mercat.nl

Sense comentaris

Deixa el primer comentari

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a deixar un comentari:

Login

Heu perdut la contrasenya?